Подробнее на сайте: http://medicine-plus.ru
http://more-health.ruhttp://grand-medicine.ru http://firstmedicine.ru http://german-medicine.ruhttp://mellmo.ruhttp://free-health.ru http://natural-treatment.ru http://live-medicine.ru
Go to top of pagehttp://rich-health.ruhttp://israeli-medicine.ru http://grand-business.ru http://pilot-in2it.ru http://free-medicine.ru http://begin-travel.ru

Vesti

Radošević u radnoj poseti u PSSS Leskovac

Državni sekretar MPZŽS Mr Željko Radošević je danas bio u radnoj poseti PSSS Leskovac. Ovom prilikom Državni sekretar je, u društvu Gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića i u prisustvu velikog broja novinara, uručio osnovna sredstva PSSS Leskovac opredeljena Uredbom MPZŽS u vrednosti od 1.027.145,00 dinara,a koja su iskorišćena za nabavku automobila, skutera i laboratorijske opreme, Milktronik aparata za kontrolu kvaliteta mleka i vlagomera za utvrđivanje vlage kod žitarica.

 

Veliko zadovoljstvo i zahvalnost, prisutnima, je izrazio direktor PSSS Leskovac dr Bratislav Pešić i tom prilikom naglasio da će PSSS Leskovac u narednom periodu pružati još bolje rezultate, a sve u cilju osavremenjavanja poljoprivredne proizvodnje i usavršavanja poljoprivrednih proizvođača.

Ovom prilikom Državni sekretar, Gradonačelnik i savetodavci PSSS Leskovac su obišli porodično poljoprivredno gazdinstvo Petra Đorđevića iz Gornje Jajne. Porodično gazdinstvo Petra Đorđevića se bavi tovom junadi od 1997 godine u savremeno izgrađenom objektu kapaciteta 50 grla. Površina objekta je 180 m2. Pored proizvodnih, ovo domaćinstvo poseduje 11 ha obradivog zemljišta i prateće objekte koji su logistička podrška procesu proizvodnje. U obavljanju poslova na domaćinstvu domaćinu Petru podršku pružaju supruga, sin, snaja i dva unuka.

Ozbiljne namere da ovo domaćinstvo postigne još bolje rezultate dokazuje i započeti privredno proizvodni objekat u Donjoj Jajni površine 600m2 čije se otvaranje planira naredne godine u maju mesecu. 

Additional information