Kupuj Lokalno

Kupuj Lokalno (3)

U cilju promocije mera i podsticaja Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine izradili smo veb sajt koji će objediniti sve mere i podsticaje za 2017. godinu.

Veb sajt se nalazi na adresi http://www.promocija.pro

Facebook je društvena mreža koja ima preko dve milijarde korisnika u svetu. U Srbiji koristi Facebook oko 3.5 miliona. Blizu 60% korisnika pripada starosnoj grupi između 18 i 34 godine. Međutim, nikako ne treba zanemariti ni stariju populaciju, budući da je to deo stanovništva koji ima najveću kupovnu moć. Kada govorimo o zastupljenosti polova na Facebook-u u Srbiji, dolazimo do sledećih podataka:

53% su muškarci

47% su žene.

Zbog čega su važni ovi podaci? Podaci o broju korisnika društvenih mreža mogu biti od velike pomoći prilikom pravljenja raznih analiza – istraživanja tržišta, ispitivanja konkurencije, marketing planova i slično, ukoliko znamo kako da ih koristimo.

nedelja, 02 August 2015 13:20

Promocija poljoprivrednih proizvoda i prooizvođača

Written by

PSSS Leskovac je pokrenula projekat podrške za lokalna poljoprivredna gazdistva i proizvode iz Leskovca i okoline pod nazivom KUPUJ LOKALNO.

Kampanja se sprovodi zbog uvoza poljoprivrednih proizvoda koji su nekvalitetniji od domaćih proizvoda a prodaju se kao lokalni.

Additional information