Подробнее на сайте: https://endconstruction.ruhttps://constructme.ruhttps://worknhouse.ruhttps://constructstroi.ru https://houseconstructor.ruhttps://domenter.ruhttps://sdelaietosam.ru https://domobuilding.ruhttps://do-construction.ruhttps://trueconstruction.ruhttps://plusconstruct.ruhttps://smartesthouse.ru https://svoiastroika.ruhttps://domconstructor.ru
https://homestrong.ru

Vesti

Održan 4. Sajam leskovačkog domaćeg ajvara

U subotu, 03. Oktobra 2015. godine, u dvorištu Šop Đokićeve kuće održan je četvrti sajam domaćeg ajvara i tradicionalnih proizvoda juga Srbije. Na sajmu se predstavilo oko 40 proizvođača sa svojim proizvodima.

Aktivno učešće u organizaciji ove manifestacije imala je i PSSS Leskovac, koja je na svom štandu predstavila proizvode poljoprivrednih proizvođača sa kojima savetodavci imaju uspešnu saradnju. Manifestaciji su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i ambasador Turske u Srbiji. 

Cilj organizacije ove manifestacije bio je promocija leskovačkog domaćeg ajvara, registrovanog imenom geografskog porekla, kao i drugih proizvoda koji čine tradicionalnu zimnicu sa ovog područja.

 

Additional information