Подробнее на сайте: https://newsdeliver.ruhttps://newsfire.ru https://principalnews.ruhttps://mirrornews.ruhttps://allnightnews.ru https://stacknews.ru Go to top of pagehttps://hundrednews.ru https://foremostnews.ruhttps://unonews.ruhttps://newscatch.ru https://newsentire.ru https://dashnews.ruhttps://newsdone.ruhttps://bundlenews.ru
https://newsplain.ru

Vesti

Završen prvi dan 8. Zimske škole za poljoprivredne proizvođače

 "…Kako ćemo biti uspešni, ako ne znamo u čemu trebamo biti uspešni. Svakog dana izvlačimo nešto što se nalazi unutar nas, prenoseći našim slušaocima, sa ciljem povećanja njihove odgovornosti i stručnosti. Dobro došli na ovogodišnju “Zimsku školu” koju organizuje Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Leskovac"…. su reči direktora PSSS Leskovac prof. dr Bratislava Pešića na otvaranju 8. “Zimske škole” poljoprivrednih proizvođača koju je organizovala PSSS Leskovac.

02.02.2016. godine u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Leskovcu, sa početkom u 10.00 časova, održan je privi dan Zimske škole za poljoprivredne proizvođače jablaničkog okruga. U prepunoj sali sa preko 320 poljoprivrednih proizvođača, i prisustvu gradonačelnika Leskovca, dr Gorana Cvetanovića,  pomoćnika ministra Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Dragana Mirkovića i drugih važnih gostiju, održana su predavanja sa sledećim temama:

1. IPARD program - Igor Ristić, dipl. inž.

2. Mogućnost organskog pčelarenje - Nenad Stefanović, dipl. inž.

3. Nega papaka kod krava muzara – mr Dejan Ranđelović

4. Promocija poljoprivrednih proizvoda na internetu – Igor Ristić, dipl. inž.

5. Biološka zaštita – Bojana Karapandžić, dipl. inž.

Poljoprivredni proizvođači su iskoristili prisustvo pomoćnika ministra G-dina Dragana Mirkovića i postavili više desetina pitanja koji se tiču IPARD programa i agrarne politike Vlade Republike Srbije.

Additional information